divendres, 3 de juny del 2011

Petita selecció de plantes i fruits que podem utilitzar per fer la nostra ratafia

Alfàbrega, ametlla, aranyó, arç blanc, artemisa, bitxo, boixac, cafè (alguns grans), camamilla, canyella, caputxina, cardamon, cascall (llavors), celiandre, cirera d'arboç, cirera silvestre, clau, clavell (flor), codony, comí, cua de cavall, donzell, escabiosa, espígol, estragó, eucaliptus, fonoll, freixe (fulles), frigola, garrofa, ginebró (fruit), gerd, herba felera, herba de Sant Joan, hisop, imperatòria, llentiscle, llimoner (fulla i pela de la llimona), llorer, maduixa de bosc, magrana (fruit), malva (flor), marduix, marialluïsa, matafaluga, menta, milfulles, móra d'esbarzer, murta, nabiu, nou moscada, olivera (fulles), orella d'ós, orenga, ortiga, pebrella, pera silvestre, pi (fulles), plantatge, poliol, poma borda, poncem, pota de colom, pulmonària, romaní, roser salvatge (flors i fruit), rosella (flor i càpsula), ruda (poca quantitat, és amargant!!), safrà, sajolida, sàlvia, saüc (flor i fruit), serpoll, tarongina, te de roca, til·la, timó, vainilla, valeriana, vesc ............... i per descomptat:
   Aiguardent o anís
   Nous verdes
   Sucre
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada