Alfàbrega, ametlla, aranyó, arç blanc, artemisa, bitxo, boixac, cafè (alguns grans), camamilla, canyella, caputxina, cardamon, cascall (llavors), celiandre, cirera d'arboç, cirera silvestre, clau, clavell (flor), codony, comí, cua de cavall, donzell, escabiosa, espígol, estragó, eucaliptus, fonoll, freixe (fulles), frigola, garrofa, ginebró (fruit), gerd, herba felera, herba de Sant Joan, hisop, imperatòria, llentiscle, llimoner (fulla i pela de la llimona), llorer, maduixa de bosc, magrana (fruit), malva (flor), marduix, marialluïsa, matafaluga, menta, milfulles, móra d'esbarzer, murta, nabiu, nou moscada, olivera (fulles), orella d'ós, orenga, ortiga, pebrella, pera silvestre, pi (fulles), plantatge, poliol, poma borda, poncem, pota de colom, pulmonària, romaní, roser salvatge (flors i fruit), rosella (flor i càpsula), ruda (poca quantitat, és amargant!!), safrà, sajolida, sàlvia, saüc (flor i fruit), serpoll, tarongina, te de roca, til·la, timó, vainilla, valeriana, vesc ............... i per descomptat:
Aiguardent o anís
Nous verdes

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada