dijous, 4 de novembre del 2010

Ratafiaires del Berguedà i de més enllà: Benvingudes i benvinguts

Recentment s’ha posat en marxa aquest espai per fer arribar als curiosos, interessats, aficionats, apassionats i fanàtics de la ratafia informació d’aquest àmbit, poder estar al dia dels actes que es fan al voltant d’aquesta beguda arreu del país, i difondre una beguda de la terra que s’elabora casolanament en força llars de casa nostra.
Volem que descobriu i gaudiu del plaer de poder degustar un licor deliciós i, sobretot, de poder convidar aviat els amics i coneguts amb ratafia feta amb les vostres pròpies mans.
Aprofitem l’avinentesa per fer-vos partícips de l’imminent Festa de la Ratafia del Berguedà, que se celebrarà el 4 de desembre al Casal Panxo, on podreu portar ratafies casolanes elaborades per vosaltres per tal que un jurat les valori, tastar diferents ratafies elaborades a casa, escoltar una xerrada divulgativa d’aquesta beguda i gaudir d’un sopar i una actuació musical.
Salut!

1 comentari:

  1. ja tinc la ratafia embotellada a punt per catar-la! Aviam si aquest any és de les que tomba!

    ResponElimina